logo

2014 Yılında Dünya’nın En Büyük Konfeksiyon Makine Parkı Tüyap’ta…

Türk tekstil sektöründe kumaşa ve tekstil dokusuna uygun şekil veren makineler 24-27 Nisan tarihleri arasında Tüyap Konfeksiyon Makinesi 2014 Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile buluşmaya hazırlanıyor…

image21_bigKonfeksiyon makineleri sektörünün 2014 yılında dünyadaki en büyük buluşması olan Konfeksiyon Makinesi 2014, 24. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı sektör yatırımcıları ve satın alma yetkilileri ile buluşma fırsatı yaratarak, ülkenin ihracat hedeflerine hizmet etme amacı ile yola çıkıyor.

Dünyada hızlı tüketimin artması ve çeşitlenen ürünler sonucunda konfeksiyon yatırım ihtiyaçlarının çeşitlenmesi, Türkiye’nin konfeksiyon üretimi ve tüketiminin yoğunlaştığı bölgelerin merkezinde yer alması sektör profesyonellerinin alımlarını öncelikle Türkiye’den gerçekleştirmelerine olanak sağlamakta ve yurtiçinden ve yurtdışından Konfeksiyon Makinesi Fuarı’na olan ilgiyi daha da artırmaktadır.

Birçok firmanın yeni makinelerinin lansmanını yapmaya hazırlandığı Konfeksiyon Makinesi 2014 Fuarı’na, yerli makine üreticisi ve uluslararası mümessil firmalar yeni teknolojilerini sektör ile buluşturmak için büyük ilgi gösteriyorlar.

Bu yıl özel olarak yer verilecek olan kumaş özel bölümünün yanında, konfeksiyon üretiminin tüm aşamalarını kapsayan teknolojiler; konfeksiyon dikiş makineleri, pastal serim makineleri, lazer kesim makineleri, temizleme makineleri, metraj ölçüm makineleri, dikiş ve nakış iplikleri, etiketleme ve desen baskı sistemleri de fuarda ön plana çıkacak ürün grupları arasında yer alıyor.

2012 yılında 416 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile, 66 ülkeden 40 bini aşkın ziyaretçinin akınına uğrayan fuar, bu yıl da yerel ve uluslararası arenada ses getirmeyi hedefliyor. 24. Uluslararası Konfeksiyon Makineleri, Nakış Makineleri, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı sektör profesyonellerini 24-27 Nisan 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece/İstanbul’a bekliyor.

 

#

SENDE YORUM YAZ